15% تخفیف
شمارنده
جهت دریافت مدرک با مراجعه به به این بخش و ورود به دوره مورد نظر، بر روی گزینه دریافت مدرک کلیک کرده، اطلاعات خود را تکمیل کنید تا پروسه صدور مدرک برای شما طی شود.
صدور مدرک تنها برای دوره هایی که به صورت کامل خریداری شده و قیمت آن ها بالای 100،000 تومان باشد انجام خواهد شد.
تا سقف 70 درصد تخفیف + ترافیک نیم بها برای پنج خرید اول هر محصول + پشتیبانی محصولات توسط اساتید + ارائه گواهینامه پایان دوره
15% تخفیف
شمارنده
25% تخفیف
شمارنده
15% تخفیف
شمارنده
15% تخفیف
شمارنده
35% تخفیف
شمارنده
15% تخفیف
شمارنده
نویسنده | متن پست |
---|---|
سلام دوستان
خواستم بدونم تو مجازی سازی چرا همش اسم مایکروسافت هست؟ مگ لینوکس نمیتونه تو مجازی سازی انداره مایکروسافت قوی عمل کنه؟ |
|
سلام
منظورتون رو خوب متوجه نمیشم .در مجازی سازی 3 تا نرم افزار هستند که معروف هستند vmware و citrix که هر کدوم سیستم عامل مستقل دارن و مجزا عمل میکنند و بصورت یک سیستم عامل مستقل روی سیستم نصب میشوند یک مجازی سازی دیگه به نام hyper-v داریم که ماله ماکروسافته و روی ویندوز نصب میشه . (البته vmware یک نرم افزار هم داره که هم روی ویندوز نصب میشه و هم لینوکس و هم مک ...اما بیشتر برای تست و آموزش استفاده میشه و توی محیطهای حرفه ای زیاد کاربردی نداره) حالا منظور شما دقیقا چیه؟ لطفا بیشتر توضیح بدین... |
|
سلام دوست من ، خوش اومدی ، این چیزی که میگی برای من واقعا خنده دار هست و به یاد صحبت های این مدرسین درپیتی آموزشگاه های کامپیوتر میوفتم که چون سواد کافی ندارن میخان یه مطلب رو به خورد دانشجو بدن فقط محض اطلاع :
|
|
والا مایکروسافت یه Hyper-V داره که اونم با هزاران باگ در محیط های لابراتوار و تست من فقط دیدم استفاده میشه
|
برای ارسال پست ابتدا به سایت وارد شوید
عضویت در
کانال تلگرام
توسینسو
دوره های پیشنهادی